Vill du flyga?

På denna webbplats beskriver vi utvecklingen av flygplatsen och området runt den. För att komma till flygplatsens webbplats klicka på länken nedan.

Gå till Stockholm Skavsta flygplats
Vill du flyga?

Ny webb om Inga Lindström

20 mars 2019

Fans som vill resa i fotspåren efter den fiktiva personen Inga Lindström kan numera få reseinspiration på webbplatsen Das Land der Inga Lindström  

2003 spelades de första filmerna in och förra sommaren nåddes 80 inspelade filmer. Filmerna har spelas in sommartid på olika idylliska platser i Sverige, de flesta i Sörmland, Stockholm och Östergötland och visas påföljande hösten/vinter i den tyska TV-kanalen ZDF. Varje film har mellan 5 – 6 miljoner tittare i Tyskland men har även visats i andra tyskspråkiga länder samt Frankrike, Kanada, Italien och Ungern.

Det är tyska turister som är den primära målgruppen för webben, vilken har kommit till genom ett samarbete mellan kommunerna från Södertälje i norr till Söderköping i söder. Under våren genomför Visit Sweden en organiserad studieresa för att bedöma om hotell, restauranger och paketering av Inga Lindströmland är lämpligt för dem att marknadsföra gentemot tyska researrangörer.

På TV-kanalen ZDF:s webb kan du få ett smakprov.