Vill du flyga?

På denna webbplats beskriver vi utvecklingen av flygplatsen och området runt den. För att komma till flygplatsens webbplats klicka på länken nedan.

Gå till Stockholm Skavsta flygplats
Vill du flyga?
https://www.youtube.com/watch?v=_TVfPg21Pgg

Passa på att lära om flygplatsens framtiden när du köar

5 november 2019

Ta del av aktuell statistik eller se filmen om VINCI Airports när du köar för att checka in bagaget. I närheten av incheckningsdiskarna finns numera bildskärmar som visar upp en del av det arbete som görs inom ramen för denna satsning. Dessutom visar vi annat relevant material som t.ex. Trafikverkets film om Ostlänken.

Ta del av presentationsfilmen om VINCI Airports och fakta om Stockholm Skavsta flygplats  medan du köar för att checka in din väska. Eller varför inte lära dig mer om Inga Lindström-land.

Vi passar på att informera våra resenärer om vårt arbetet men också om sådant som tangerar. Ganska många av våra europeiska resenärer har sannolikt en aning vem Inga Lindström, men har du? Inga Lindström är en fiktiv person om vilken ett stort antal filmer spelats in de senaste 15 åren för den tyska TV-kanalen ZDF. Filmerna sänds i Tyskland, Österrike, Tjeckien, Schweiz, Spanien, Frankrike, Polen och Ryssland bland annat. Varje avsnitt lockar mångmiljonpublik och bilden av ett idylliskt Sverige förmedlas.

Sökning på ZDFs webbplats om Inga aus Schweden