Vill du flyga?

På denna webbplats beskriver vi utvecklingen av flygplatsen och området runt den. För att komma till flygplatsens webbplats klicka på länken nedan.

Gå till Stockholm Skavsta flygplats
Vill du flyga?

Nytt flygbolag välkomnas till sommaren

21 maj 2021

Stockholm Skavsta är glada att få välkomna Trade Air som tredje flygbolagspartner vilken till sommaren ska flyga till Pristina i Kosovo.

Stockholm Skavsta kommer att få en direktlänk till Pristina, Kosovos huvudstad. Den nya linjen kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar av flygbolaget Trade Air, som flyger för Mywings Aviation, med start 14 juni.

Flyglinjen kommer att marknadsföras av en grupp researrangörer och flygbiljetter kan bokas via www.flyrbp.com, www.airmunich.eu samt www.mysky24.com. Detta blir en viktig milstolpe för flygplatsen att få trafik med ett tredje flygbolag.

I södra Stockholmsregionen bor många invånare med sina rötter i Balkanregionen, och särskilt från Bosnien-Hercegovina och Kosovo, vilket gör att Stockholm Skavstas läge och utbud är perfekt för dem som längtar efter att träffa familj och vänner så snart resandet i Europa återupptas. Stockholm Skavsta kommer att erbjuda resor till 27 destinationer denna sommar.