Vill du flyga?

På denna webbplats beskriver vi utvecklingen av flygplatsen och området runt den. För att komma till flygplatsens webbplats klicka på länken nedan.

Gå till Stockholm Skavsta flygplats
Vill du flyga?

Norweigan startar direktflyg till Spanien

21 december 2022

Med start från april 2023 kommer det norska flygbolaget Norwegian flyga direkt till Spanien från Stockholm Skavsta Airport. De nya destinationerna är Alicante och Malaga. Samarbetet med Norwegian är ett viktigt steg i den långsiktiga planen att sätta flygplatsen på den nationella och internationella flygplatskartan.

– Vi är glada över att Norwegian lanserar två nya direktlinjer från Stockholm Skavsta Airport då de tidigare inte har trafikerat flygplatsen. Det här innebär att vi utökar tillgängligheten mellan Sverige och Spanien, något som har efterfrågats av resenärer sedan en tid tillbaka. Det här är ett viktigt steg i vår långsiktiga plan att utveckla flygplatsen och området runt omkring tillsammans med vår huvudägare Arlandastad Group, säger Kjell-Åke Westin, styrelseordförande, Stockholm Skavsta Airport.

Beskedet har fått ett positivt mottagande av personer i flygplatsens upptagningsområde som är vana att kunna resa från Stockholm Skavsta och biljetterna lär ha en strykande åtgång.

Läs mer här.