Vill du flyga?

På denna webbplats beskriver vi utvecklingen av flygplatsen och området runt den. För att komma till flygplatsens webbplats klicka på länken nedan.

Gå till Stockholm Skavsta flygplats
Vill du flyga?

Kjell-Åke Westin nyckelperson för Stockholm Skavstas framtid

25 maj 2022

Arlandastad Group och Nyköpings kommun har utsett Kjell-Åke Westin till styrelseordförande för Stockholm Skavsta Flygplats AB. Kjell-Åke har en gedigen och framgångsrik karriär inom flygindustrin. Under sina 40 år i branschen har han arbetat som flygplatsdirektör för Stockholm Arlanda Flygplats, men även som vd för flygbolag och flygplatsdirektör på Bromma Flygplats. Kjell-Åke är en nyckelperson i Arlandastad Groups satsning på Stockholm Skavsta Flygplats för att sätta flygplatsen på den nationella och internationella kartan.

– Satsningen på Stockholm Skavsta Flygplats är ett för spännande projekt att tacka nej till. Jag var med som rådgivare åt Arlandastad Group under förvärvsprocessen. Då fick jag verkligen mersmak att själv få vara med i vidareutvecklingen då jag såg de stora potentialen för flygplatsen. När jag senare fick frågan från Dieter Sand tackade jag ja direkt. Att jobba med ett framåtlutat fastighetsbolag i symbios med kommunen i Nyköping kommer bli riktigt bra för hela området, berättar Kjell-Åke i en intervju på Arlandastad Groups webbplats.

Läs artikeln i sin helhet ”Satsningen på Stockholm Skavsta Flygplats är ett för spännande projekt att tacka nej till” | Arlandastad Group